ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σάββατο 27/6, 11π.μ.

Εμείς που σπουδάσαμε στο Σοσιαλισμό - logo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Το Σάββατο 27 Ιούνη και ώρα 11:00 π.μ. θα συγκληθεί στην Αθήνα το Γενικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό μας, με θέμα τον απολογισμό της μέχρι τώρα δράσης του και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα.

Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) – Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος, 4ος όροφος. Η αίθουσα που θα συνεδριάσουμε είναι αρκετά ευρύχωρη και κατάλληλη για να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται στις σημερινές συνθήκες, αλλά λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης-εξ αποστάσεως συμμετοχής και παρακολούθησης της συνεδρίασης. Ως εκ τούτου, για τη συμμετοχή απαιτείται η φυσική σας παρουσία.

Προσκαλούνται να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση όλα τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη όλων των οργάνων του Συλλόγου μας (Διοικητικό Συμβούλιο, Γενικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή) απ’ όλη την Ελλάδα ενώ, όπως προβλέπεται, θα είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη του συλλόγου που θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες για το λαό μας, αλλά και για κάθε μαζικό φορέα-πολύ περισσότερο νεοϊδρυθέντα, συνθήκες, που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, ο Σύλλογός μας έδειξε πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να κάνει αισθητή την παρουσία του και να έχει μια χρήσιμη διακριτή συμβολή στην ελληνική κοινωνία. Για να σταθεροποιηθεί και να ενισχυθεί περισσότερο αυτή η συμβολή και για να «απλωθεί» στην κοινωνία η δράση μας, χρειάζεται η συνειδητή προσπάθεια, η συντροφική βοήθεια και έμπνευση όλων μας. Προσκαλείστε λοιπόν όλοι να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς, τις παρατηρήσεις, τις ιδέες σας για το πώς θα αναπτύξουμε τη δράση μας παραπέρα.

Ο Πρόεδρος: Αποστόλης Χαρίσης

Ο Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Μαγγανάς

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση εδώ.