ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ

Τα γεγονότα του περασμένου διαστήματος ανέδειξαν το αποκρουστικό ταξικό πρόσωπο του αστικού κράτους. Σε ορισμένα τμήματα του λαού μπορεί να προκαλεί τρόμο και μούδιασμα η καθημερινά επαναλαμβανόμενη ανακοίνωση δολοφονιών, μαζικών θανάτων από “φυσικές” καταστροφές, η αυξανόμενη φτώχεια και αβεβαιότητα.

Μόνη απάντηση στις εγκληματικές πολιτικές και “παραλείψεις” του αστικού κράτους, τόσο στη χώρα μας όσο και παντού στον κόσμο, είναι η οργανωμένη πάλη του λαού, όπως έδειξαν και τα πρόσφατα παραδείγματα λαϊκής αλληλεγγύης στη Θεσσαλία.

Τη στιγμή που εισαγόμενα και ντόπια φασιστικά τάγματα δολοφονούν, που εξαχρειωμένοι αλήτες πετούν στη θάλασσα ή ξυλοκοπούν μέχρι θανάτου ανθρώπους, που την καταστροφική πυρκαγιά διαδέχεται η φονική πλημμύρα, η κυβέρνηση διάλεξε να καταφέρει ακόμα ένα πλήγμα στον κόσμο της δουλειάς με το νέο νομοσχέδιο για τους όρους εργασίας και η ΓΣΕΕ βρίσκει “θετικές” τις ανατροπές που επιβάλλει.

Το ΔΣ του Συλλόγου “Εμείς που σπουδάσαμε στο ¨Σοσιαλισμό” καλεί όλα τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη. Κανένας μόνος του. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

19 Σεπτέμβρη 2023