Κάλεσμα στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητέ συνάδελφε,

Τρία χρόνια γόνιμης δουλειάς και δυσκολιών πέρασαν από την ιδρυτική μας Γενική Συνέλευση. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποιήσαμε εκδηλώσεις, επισκέψεις, μεταφραστικό έργο και χρησιμοποιήσαμε όλα τα πρόσφορα μέσα για την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας, την προβολή του Σοσιαλισμού, όπως οικοδομήθηκε στις χώρες που σπουδάσαμε.

Στην περίοδο της πανδημίας είχαμε επιτυχίες, αλλά και καθυστερήσεις, άλλα καταφέραμε κι αλλού χρειάστηκε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Για όλη τη δουλειά μας και για όσα θα προγραμματίσουμε για το επόμενο διάστημα, σε καλούμε στην Τακτική απολογιστική και εκλογική συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκέμβρη, στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος) στις 11:00, με ώρα προσέλευσης στις 10:00.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:

1. Απολογισμός του Δ.Σ.

2. Απολογισμός της Επιτροπής οικονομικού ελέγχου.

3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινώνησε στο mail του Συλλόγου studofsoc@gmail.com  ή στα τηλέφωνα 697 482 2914 και 697 439 4464.

ΥΓ1 Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία θα πρέπει να είσαι ταμειακώς εντάξει για το 2022 (και για συνδρομές προηγούμενων ετών που τυχόν δεν έχουν πληρωθεί). Κατάθεση μπορεί να γίνει στο IBAN του Συλλόγου, GR5101101990000019900930843 (Εθνική Τράπεζα). Πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές μπορείς να ζητήσεις στο mail του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 697 608 7420.

ΥΓ2 Η δια ζώσης συμμετοχή σου στη Γενική Συνέλευση θεωρείται προϋπόθεση για τη επιτυχία της. Αν όμως, για λόγους ανωτέρας βίας, δεν μπορείς  να συμμετέχεις αλλά θέλεις να βάλεις υποψηφιότητα για το Διοικητικό ή το Γενικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή ή την Εφορευτική Επιτροπή συμπλήρωσε το έντυπο που επισυνάπτεται και στείλ’ το στο mail του Συλλόγου.

                                    Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας

                            Αποστόλης Χαρίσης                    Γιώργος Μαγγανάς