Για την ξαφνική απώλεια του συνάδελφου Κώστα Ψωμιάδη

Μέλος Συλλόγου - Κώστας Ψωμιάδης
Ο Κώστας Ψωμιάδης

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος «Εμείς που σπουδάσαμε στο σοσιαλισμό» αποχαιρετά με θλίψη τον συνάδελφο Κώστα Ψωμιάδη, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας.
Ο Κώστας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963 και ήταν γιος του αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης, Σταύρου Ψωμιάδη. Αφού πήρε πτυχίο στη Δημοσιογραφία, συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην παραγωγή τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ. Το 1988 εξέδωσε το έργο του: «Προβλήματα δομής και σύνθεσης του τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ» από τον εκδοτικό οίκο του Πανεπιστημίου της Μόσχας.
Εργάστηκε στον «Ριζοσπάστη» στο πολιτιστικό, εργατικό και κοινωνικό ρεπορτάζ. Λόγω της άριστης γνώσης της ρωσικής και αγγλικής γλώσσας πρόσφερε της υπηρεσίες του στο τμήμα Διεθνών Ειδήσεων. Την ίδια περίοδο εργάστηκε στον Ραδιοφωνικό σταθμό του ΚΚΕ, «902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM», το διάστημα 1993-1994 παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Εργάστηκε επίσης για ένα διάστημα στον ρ/σ «Planet» και στο περιοδικό «Greek Forum», ενώ υπήρξε συνιδρυτής του ενημερωτικού portal fmvoice.gr και της εβδομαδιαίας εφημερίδας «FINANCE & MARKETS VOICE».
Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε θα θυμόμαστε το χαμόγελο, την ευγένεια και διακριτικότητά του, θα τιμούμε τη μνήμη του.
Το ΔΣ εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα τα θερμότερα συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου.

22 Φλεβάρη 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορείς να κατεβάσεις την ανακοίνωση εδώ