Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στα περίπτερα του Συλλόγου μας στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, σε Ηράκλειο, Λάρισα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογός μας φιλοξενήθηκε στο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Η περσινή επιτυχημένη λειτουργία του περιπτέρου μας στην Αθήνα, ώθησε πολλούς συναδέλφους (και όχι μόνο) να προτείνουν την φιλοξενία του Συλλόγου και στις Φεστιβαλικές εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις της περιφέρειας.

Έτσι λοιπόν, ο Σύλλογός μας συμμετείχε φέτος με δικό του χώρο, εκτός της Αθήνας, και στα Φεστιβάλ του Ηρακλείου, της Λάρισας, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης!

Παντού, η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη, τα ενημερωτικά φυλλάδια και η ανακοίνωση για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έγιναν θέμα συζήτησης, ενώ με ενδιαφέρον παρακολουθήθηκαν τα βίντεο του Συλλόγου με θέμα τη ζωή των Ελλήνων φοιτητών στις Σοσιαλιστικές χώρες, την Υγεία και την Παιδεία που εφαρμόσθηκαν εκεί καθώς και για τη δράση του Συλλόγου, από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Το περίπτερό μας στην Αθήνα, επισκέφθηκε ο ΓΓ Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συνομίλησε με μέλη του Συλλόγου. Το ραντεβού για το επόμενο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή είναι πια στον προγραμματισμό μας, με νέα, αναβαθμισμένη παρουσία, όπως απαιτούν οι συνθήκες.